Kokostoppe
Her er kokostoppene lavet som juletræer, da det for mig er kager, der hører julen til. Man kan selvfølgelig også lave dem uden farve og “juletræspynt”
Til ca. 20 stk skal du bruge:
3 store æg
280 g rørsukker
280 g kokosmel
70 revet marcipan (samme str som kokosmelet)
grøn frugtfarve efter smag
150 g god mørk chokolade
Sådan gør du:
Rør alle ingredienser, på nær den mørke chokolade, sammen. Lad dejen trække i køleskabet i ca. 30 min. Kokostoppene er nemmest at forme når massen er helt kold.
Bag toppene i ca. 15-20 minutter ved 180 grader. Hold godt øje med toppene de sidste minutter, så de ikke bliver for mørke. Du kan evt. dække dem til med staniol de sidste 5 minutter. Det er vigtigere at kigge på toppene end klokken. De skal være let gyldne.
Afkøl toppene inden du dypper bunden i smeltet chokolade.
Du kan evt. pynte træerne med til glasur, hvis du ønsker pyntede juletræer.
Ingen kommentarer endnu