Temperering af chokolade

Hjemmelavet bounty

IMG_2665

Du skal bruge:
1 dåse kondenseret mælk
120 g kokosmel
100 g ristet kokosmel

overtræk og pynt:
400 g mørk tempereret chokolade
30 g ristet kokosmel

Start med at riste 130 g kokosmel på en pande. Hold øje hele tiden, da det pludselig går meget stærkt. Bland derefter den kondenserede mælk med 120 + 100 g kokosmel. Det er en god idé at holde lidt kokosmel tilbage. Konsistensen skal være rimelig klæbrig.

Overtræk bounty’erne og drys dem med de sidste ristede kokosmel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Temperering af chokolade